Voor mijn vertrek
Door: Arno
Blijf op de hoogte en volg Arno
06 Mei 2006 | Nederland, Amsterdam
Hallo iedereen.
Iedereen weet nu wel dat ik over een maandje of 4 naar chile vertrek.
Voor sommige is het nog steeds niet duidelijk wat ik daar allemaal ga doen. Nou, ik ga daar bijvoorbeeld wel gewoon naar school en ikga warscheinlijk ook gewoon voetballen. niet veel andere dingen die ik hier ook gewoon doe dus. tog zal het heel anders zijn want ik zit natuurlijk in een ander land met een andere cultuur. verder ga ik een gewoon leven zoals heel veel andere chileenen leven.
Het duurd in ieder geval nog wel een tijdje voor ik vertrek en ik geef ook nog een feesie. Hebben jullie nog vragen of andere dingen kunnen jullie me altijd mailen.
later Arno
Iedereen weet nu wel dat ik over een maandje of 4 naar chile vertrek.
later Arno
18 Mei 2006 - 20:02
Patrick:
gruwlijk man dat je dat gaat doen zou het ook wel willen maar kan helaas niet. alvast het best daar maar spreek je nog wel even binnen kort en suc6 met je examens;)
mzzls patrick