Leven in Chile - Reisverslag uit Santiago de Chile, Chili van Arno Tromp - WaarBenJij.nu Leven in Chile - Reisverslag uit Santiago de Chile, Chili van Arno Tromp - WaarBenJij.nu

Leven in Chile

Door: Arno

Blijf op de hoogte en volg Arno

15 November 2006 | Chili, Santiago de Chile

Omdat sommige mensen wel heelerg bezorgd werden heb ik maar besloten om weer eens een berichtje op deze prachtige site te zetten. Om jullie daar toch in het verre Nederland te laten weten dat ik nog leef. En hoe!! Afgelopen zaterdag had ik een feest in Santiago. Een neef was jarig en vierde dat met 2 andere in Escuela Militar. Dat is een Communa voor de rijkere mensen in Santiago. Het ligt wat hoger gelegen aan de voet van de bergen. Minder was dat ik niet zoveel aan slapen toe kwam. Ongeveer 3 uurtjes want we moesten de volgende dag vroeg op omdat we een barbeque hadden bij mijn Counselor. Zaterdag gaan we namelijk naar het noorden van Chile. Het schijnt er erg mooi te zijn en heel erg heet. OP die bbq werden alle regeltjes en alles nog een keertje haarfijn uitgelegd. Mijn counselor is aardig van alle regeltjes enzo. Ze wou het liefst dat ik spaans binnen een week leerde terwijl ze zelf geen woord engels spreekt. Gelukkig is mijn gastfamilie niet zo streng en hebben veel vertrouwen in mij. Als ik terug kom van vakantie heb ik nog een weekje of 3 school en daarna ZOMERVAKANTIE!! Heerlijk. Bij jullie is het dan hartje winter, terwijl het bij mij dan gloeiend heet is. Ik mis het vertrouwde Nederland nog wel een klein beetje hoor. Vooral Zeevogels. Hier is het nu zomerstop. Ze beginnen pas weer in maart. Ik mis mijn echte familie ook. Gelukkig komen pap en mam in Februarie naar chile. Dan kan ik ze laten zien hoe mijn leven er in chile uitziet, want dat is totaal ander dan in Nederland en niet te beschrijven. Nou ik denk dat ik jullie nu weer een klein beetje op de hoogte heb gebracht van alles hier.

Dikke kus Arno

• 15 November 2006 - 21:42

Dennis De W:

hehe haha. Nee super dat je het zo naar je zin hebt Arrie. Het is je van harte gegund. De groetjes van me ouders en geniet jij maar even door daar, dan komt het allemaal goed!

Groetjes

• 15 November 2006 - 22:19

Dennis De Waard:

wat me opvalt trowuens.. je schrijft precies 1 bericht per maand. Het word dus wachten op 15 december

• 16 November 2006 - 16:04

Patrick:

Tof dat je het nog steeds zo naar je zin hebt en van die leuke dingen mee maakt daar is je inderdaat gegunt en spreek je snel weer.

Groetjes petje

• 16 November 2006 - 17:16

Groot:

Lekker dan trompie na maak je geen zorgen hoor als jij terug komt speelt jou zeevogels alweer 4e klasse als of er niks verandert is. Dus als ik het goed begrijp heb jij dus 3x zomervakantie in 1 jaar tijd dan zeg ik dat doe je goed vriend ;)veel plezier nog en spreek je snel weer op msn

• 16 November 2006 - 21:16

Thijs:

Het ene feest naar het andere, ongeloofelijk..
    oh en je zal zeevogels nu nog meer gaan missen. volgende keer doet mijn mic het..

greetz ook namens de fam.

• 16 November 2006 - 21:16

Thijs Alweer:

en oh ja nog veel plezier natuurlijk

• 17 November 2006 - 11:46

Vali:

haha lekker Arno, mooizo. Veel plezier nog en het ga je goed martini.. Spreek je!!!!

• 17 November 2006 - 15:26

PATO..:

>>>>HOLA ARNO...
    COMO TU ESCRIBISTE EN MI FLOG..AHORA YO ESCRIBO EN EL TUYO...
    ERES UNA BUENA PERSONA...
    MUY SIMPATICA...
    DIVERTIDO...UN MUY BUEN AMIGO..
    Y QUE BUENO QUE HAS APRENDIDO MUCHO ESPAÑOL..
    ESPERO ALGUN DIA APRENDER HOLANDES; PERO ES DIFICIL...

YA CUIDATE ...
    NOS VEMOS...
    PATO...CHILE..

• 17 November 2006 - 15:40

PATO...:

>>HELLO ARNO... ZOALS UW U IN MIJN FLOG..NOW SCHREEF die ik IN VAN U heb GESCHREVEN... U BENT een GOEDE PERSOON... ZEER SIMPATICA... GEAMUSEERD... EEN ZEER GOEDE VRIEND. En GOED DAT DAT U het VEEL SPAANS hebt GELEERD. Ik HOOP DAG ALGUN om HOLANDES TE LEREN; MAAR HET IS HARD... REEDS NEEM ZORG... WIJ ZIEN ONS... PATO... Chili.

JEJEJE

• 17 November 2006 - 19:35

Afra:

Lieve Arno, ik vind het geweldig voor je dat je het zo super naar je zin hebt in Chili! Geniet er lekker van en veel plezier op je vakantie naar het noorden. We horen weer snel van je.
    Liefs en een knuffel van mama.

• 18 November 2006 - 12:57

Steefie:

Hoi Ar,
    Leuk om je berichtjes te lezen. Ik ben nu trouwens op MSN maar ik zie dat het bij jou nu nog erg vroeg is. Vandaag naar het noorden? Genieten! Laat je nog wat fotos zien? Wij gaan hier in NL genieten van Sinterklaas. Die is er weer!! (ik heb maar voor jou gekeken, er moest toch iemand kijken niet waar?:)
    Kus, je zus

• 19 November 2006 - 18:56

Ineke :

Que tal? Espero muy bien!
    Leuk om 1x per maand iets van je te lezen! Ik ga morgen weer naar Spaanse les, maar dat schiet niet op! veel plezier

• 20 November 2006 - 17:51

Bunny:

nou jij hebt weer mazzl hoor met je vrije zomer hier is nu alles ook goed doordat we gewonnen hebben van adelbert met 6-0 wou tevens effe weten hoe heed het dan gemiddelt wordt in de zomer groetjes,